szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Három magánszemélynek azonnali hatállyal megtiltotta a pénzkölcsönzést a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) a tevékenységük körülményeinek tisztázására indított piacfelügyeleti eljárásban – közölte a PSZÁF a honlapján.

Bajó Csaba János, Varbai József és Boncz Elek engedély nélkül folytatott pénzügyi szolgáltatási tevékenységet – olvasható a közleményben. A felügyelet a múlt év szeptemberében már négy magánszemélyt 5 és 20 millió forint közötti összegre büntetett engedély nélküli pénzügyi szolgáltatás, pénzkölcsönzés miatt. Akkor a szlovákiai lakhelyű Matyók Attilának, a budapesti Zelei Csabának, a budapesti Szabó Richárdnak és a kazincbarcikai Klein Sándornak kellett fizetnie az engedély nélküli pénzkölcsönzés miatt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!