szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Stabilizálódott a forint szerdán kora reggel: az eurót 263,12 forinton jegyezték a nemzetközi devizakereskedelemben, míg kedden későn este 263,25 forint/euró volt az árfolyam.

A kereskedők szerint az optimista nemzetközi hangulat miatt az elkövetkező napokban tovább erősödhet a forint az euróval szemben és akár meg is közelítheti a 260 forintos euró jegyzési szintet. A szakértők továbbra is arra számítanak, hogy egy szűk sávban folytatódhat a kereskedés a forint piacán.

A forinttal ellentétben árnyalatnyit gyengült a korona és a zloty is: az euró 3,8727 zlotyt ért hétfőn a kedd késő esti 3,872 zloty után. A koronát 25,1080 korona/euró árfolyamon jegyezték szerdán kora reggel, kedden későn 25,0790 volt az árfolyam.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gazdaság

Az eurót 266 forint felett jegyzik

A forint a 266-os euró jegyzés közelében ingadozik, csütörtök reggel röviddel hét óra előtt 266,03 forint volt az euró a nemzetközi devizakereskedelemben a szerda késő esti 266,35 forint után.

MTI Gazdaság

Ma egész nap gyengült a forint

Szerdán folyamatosan gyengült a forint: a kora reggeli 264,50 körüli euró jegyzésről kora délutánra 266,50-ig gyengült. Délután négy órakor az eurót 266,29 forinton jegyezték a kedd délutáni 265,40 forint után.

MTI Gazdaság

Tovább erősödött a forint

Alacsony forgalom mellett tovább erősödött a forint kedden mind a nyugat-európai, mind a régiós devizákkal szemben, így az eurót kedden délután négy órakor 264,50 forinton jegyezték a bankközi piacon a hétfő délutáni 264,90 forint, és a kedd délelőtti 264,65 forint után. Péntek délután a jegyzés még 266,67 forinton állt.

MTI Hazai gazdaság

Az euró 267 forint körül stabilizálódhat

Pénteken kora reggel 267 forint felett stabilizálódott az euró forintárfolyama: 267,67 forinton jegyezték a nemzetközi devizakereskedelemben, míg csütörtökön későn 267,80 forint/euró volt az árfolyam. Háromnegyed 10-re viszont 266,40-re erősödött a forint az euróval szemben.

Klippremier: Itt egy kisebbfajta hazai szupergrupp

Klippremier: Itt egy kisebbfajta hazai szupergrupp

Megérezték a győri Audi-gyárban, hogy a járvány miatt egy hónap kiesett a munkából

Megérezték a győri Audi-gyárban, hogy a járvány miatt egy hónap kiesett a munkából

Kínában állítják: már majdnem teljesen helyreállt a légi közlekedés

Kínában állítják: már majdnem teljesen helyreállt a légi közlekedés