szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Telenor névre vált május 18-án a Pannon GSM Távközlési Zrt. - közölte Anders Jensen, a cég vezérigazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Az átállás költségeiről nem nyilatkozott, de elmondta: a távközlési szektor csökken, amihez alkalmazkodnia kell a Pannonnak is, s ahhoz, hogy új energiával töltsék fel a vállalatot, merni kell változtatni. A társaság a névváltással egy időben több új terméket és olcsóbb szolgáltatásokat vezet be, s bővíti szélessávú internet kínálatát is, valamint 70 százalékkal csökkenti az uniós adatroaming díjakat.

Anders Jensen márciusban jelentette be a névváltás tervét, a döntést úgy indokolta, hogy ezzel összekapcsolhatják a cég 3,6 millió magyar előfizetőjét a 13 európai és ázsiai országban jelen lévő Telenor 174 milliós ügyfélkörével.

Áprilisban azt is közölték, hogy a fiatalokat megcélzó Pannon-brand, a djuice kiválik a Pannon GSM Távközlési Zrt.-ből, és önálló lesz. A 18-20 munkatárs saját marketingen, disztribúción, kommunikáción dolgozik majd, de a pénzügyi és hálózati szolgáltatásokat a Pannontól veszik majd. A djuice a jövőben csak a 26 év alattiaknak értékesít előfizetéseket és szolgáltatásokat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Komoly felfordulást okozhat az Európai Parlamentben a Fidesz kilépése

Komoly felfordulást okozhat az Európai Parlamentben a Fidesz kilépése

Tóta W.: A Budapest Bank fosztogatói

Tóta W.: A Budapest Bank fosztogatói

Egy felmérés szerint Amerikában főleg ezek az autók érik el a 300 ezer kilométeres futásteljesítményt

Egy felmérés szerint Amerikában főleg ezek az autók érik el a 300 ezer kilométeres futásteljesítményt