szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Keddtől egyeztet a Nemzetközi Valutaalap és az Európai Unió delegációjának vezetőivel a Nemzetgazdasági Minisztérium vezetésével a kormány – közölte Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter.

A nemzetgazdasági miniszter hozzátette: 14 napig egyeztetnek a készenléti hitelprogram esedékes felülvizsgálatáról.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Gazdaság

Matolcsy és Szapáry az új IMF-szerződésről

Magyarország két évre szóló elővigyázatossági megállapodást akar kötni 2011-2012-re 10-20 milliárd euró értékben az Európai Unióval és a Nemzetközi Valutaalappal (IMF), a kormány reményei szerint a hitelezők beleegyeznek abba, hogy a jövő évi GDP-arányos államháztartási hiány meghaladja a 3 százalékot - nyilatkozta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a Reutersnek.

MTI Gazdaság

Matolcsy magához rendelte az APEH elnökét

Lezárult a nemzetgazdasági miniszter által az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnál (APEH) a Malév egy korábbi köztartozása miatt indított vizsgálat. Matolcsy György a vizsgálat eredményei miatt hétfő kora reggelre magához rendelte az APEH elnökét, Szikora Jánost − közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Beárazták a Toyota percek alatt feltölthető villanymotoros autóját

Beárazták a Toyota percek alatt feltölthető villanymotoros autóját

Novemberben kezdődhet a tömeges oltás Moszkvában

Novemberben kezdődhet a tömeges oltás Moszkvában

Támogatnák a hallgatói önkormányzatok a távoktatást

Támogatnák a hallgatói önkormányzatok a távoktatást