Tetszett a cikk?

Jó helyre tett euro milliókat Demján Sándor. Abban az Oroszországban van több megaprojektje, ahol a téli olimpiát és a 2018-as foci VB-t rendezik.

Felpörgeti az orosz ingatlanpiacot az, hogy két világesemény is lesz ebben az évtizedben az országban - írja az ingatlanmenedzser.hu. Mint ismeretes, Szocsiban 2014-ben rendezik a Téli Olimpiát, csütörtökön pedig kiderült, hogy a 2018-as labdarúgó világbajnokság is ott lesz. Mindebből sokat profitálhat a Demján Sándor vezette TriGranit.

A magyar többségű ingatlanfejlesztő cég, élén a főtulajdonos Demján Sándor elnökkel Szocsitól nem messze, Krasznodarban egy hatalmas vegyes hasznosítású beruházást készít elő. Több ezer lakást, irodákat és üzleteket akar építeni és nem kizárt, hogy az infrastrukturális fejlesztésekbe is beszáll.

A stadionok látványtervét ide kattintva megtekintheti.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már a koronavírus-járvány előtt megroppant a fővárosi lakáspiac

Már a koronavírus-járvány előtt megroppant a fővárosi lakáspiac

Valóban az értintésmentes fizetés a legbiztonságosabb?

Valóban az értintésmentes fizetés a legbiztonságosabb?

Marabu FékNyúz: A megoldás

Marabu FékNyúz: A megoldás