szerző:
Hírszerző/FH
Tetszett a cikk?

Komáromi István, a Mecsekbusz Kft. ügyvezetője Tóth Bertalan, Pécs volt alpolgármestere és a szintén szocialista Kőhegyi István volt országgyűlési képviselő ellen tett hűtlen kezelés gyanúja miatt büntetőfeljelentést.

Tóth Bertalan, Pécs volt alpolgármestere és a szintén szocialista Kőhegyi István volt országgyűlési képviselő ellen tett hűtlen kezelés gyanúja miatt büntetőfeljelentést Komáromi István, a Mecsekbusz Kft. ügyvezetője - írja a Dunántúli Napló.

Az egykori pécsi MSZP-s politikus azzal vádolja két volt párttársát, hogy a PK Zrt. buszparkjának kiszervezéséről azelőtt tudtak, hogy a Dunántúli Napló kirobbantotta volna a botrányt. Komáromi István Jahn Péter bírósági tanúvallomására hivatkozik, miszerint a két fiatal politikus tudott a buszok eladásáról.

A feljelentő szerint nem életszerű az sem, hogy az okmányirodában ne tűnt volna fel a buszok átíratása, és ezt ne jelezték volna a város akkori vezetői felé. Tóth Bertalan a lappal közölte: nem tudtak a buszeladásról és rágalmazás miatt feljelentést tettek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Repülőn vesztette életét egy koronavírusos beteg az Egyesült Államokban

Repülőn vesztette életét egy koronavírusos beteg az Egyesült Államokban

Százezer adag influenzavakcinát adott át az államnak a Sanofi

Százezer adag influenzavakcinát adott át az államnak a Sanofi

Hivatalos: november elején jön a szupererős VW Golf R

Hivatalos: november elején jön a szupererős VW Golf R