szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Egyiptom 5 éves futamidejű államkötvényének CDS árazása 15 bázisponttal 340 bázispontra süllyedt.

Csökkent Egyiptom adósságtörlesztési leállásának kockázatára köthető biztosítási ügyletek (CDS) árazása csütörtökön délután azokra a híresztelésekre, hogy lemond Hoszni Mubarak elnök még a nap folyamán.

Előzőleg a BBC brit közszolgálati rádió azt közölte, hogy  tájékoztatást kapott csütörtökön Ahmed Safik egyiptomi kormányfőtől, miszerint az elnök lemondhat, és az ország helyzete "hamarosan tisztázódik". Később az egyiptomi kormánypárt vezetője, Hasszan Badravi azt mondta, Mubarak egy beszédben fogja bejelenteni a nemzetnek, hogy teljesíti a tüntetők kérését. Ez után jelentette be az egyiptomi televízió, hogy csütörtök este beszédet intéz a nemzethez Hoszni Mubarak köztársasági elnök.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orvosa szerint Alekszej Navalnij „bármelyik percben” meghalhat

Orvosa szerint Alekszej Navalnij „bármelyik percben” meghalhat

700 000 évre néztek vissza a tudósok: hogyan változott az óceánok hőmérséklete?

700 000 évre néztek vissza a tudósok: hogyan változott az óceánok hőmérséklete?

Fülöp herceg temetése képekben

Fülöp herceg temetése képekben