szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Várhatóan beolvasztja az fn.hu hírportált a tulajdonos, a Sanoma Budapest Zrt. a Hír24 portálba − értesült a Napi Gazdaság.

Várhatóan a Hír24.hu gazdasági rovatává válik az fn.hu hírportál – írja a lap, amelynek pénteki száma szerint egyelőre nem dőlt el minden részlet az egyesítést illetően, így nem tudni, mi lesz az egybegyúrt új oldal neve. Az egyik verzió szerint az fn márkanevet beépítenék a Hír24 elnevezésbe, míg a másik változatlanul hagyná az oldal nevét. Az utóbbi verzió szerint az fn.hu csak korábbi munkatársaival képviseltetné magát a médiapiacon, a név eltűnne − az online felület nélkül nemrég eladott Figyelő hetilap figyelo.hu néven működteti saját oldalát, amely egyik menüpontjában egyelőre még az fn.hu címre mutat.

Az fn.hu-t működtető Sanoma kiadó a Napi Gazdaság értesülését nem cáfolta és nem is erősítette meg. A Napi szerint nem tudni, hogy jár-e létszámváltozással az ügy, de általános múltbeli tapasztalatok alapján ritkán marad változatlan számú az új gárda. A lap egy piaci pletykát is idéz, amely szerint az fn.hu beolvadása csak része lenne a hir24.hu átalakításának, ugyanis a portálon a ráncfelvarrásnál komolyabb átalakítások lehetnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Német védelmi miniszter: A Kreml akciói fenyegetést jelentenek Európára

Német védelmi miniszter: A Kreml akciói fenyegetést jelentenek Európára

Egyházi fenntartásba kerülhet a szántódpusztai majorság

Egyházi fenntartásba kerülhet a szántódpusztai majorság

95 milliárd dollárt hozott egy ír testvérpár hétsornyi kódja

95 milliárd dollárt hozott egy ír testvérpár hétsornyi kódja