szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Napközben az euró elérte a 270 forintos szintet, a svájci frank jegyzése pedig újabb csúcsra, 233,85 forintra ért.

Alig változott a forint árfolyama csütörtök estére, a svájci frank 18 órakor a történelmi rekord, 233 forint körül volt, az eurót pedig 270 forint körül jegyezték.

Napközben az euró elérte a 270 forintos szintet, a svájci frank jegyzése pedig újabb csúcsra, 233,85 forintra ért. Kereskedők szerint délután javította a hangulatot, hogy az olasz szenátus elfogadta a 79 milliárd eurós új megszorító csomagot, az Egyesült Államokból pedig viszonylag kedvező makroadatok érkeztek, a forint így erősödni tudott, estére azonban ismét a napi leggyengébb szintek felé közelített az árfolyam. 

Csütörtök este 18 órakor az eurót 269,66 forinton jegyezték. Kora reggel 268,30 forint, egy nappal korában - szerda este - 267,90 forint volt az euró. A svájci frank 233,22 forint volt este a nemzetközi devizapiacon. Reggel 232,51 forinton, előző este 231,12 forinton jegyezték a frankot.

Az amerikai dollár 190,46 forint volt csütörtök este, a reggeli 188,76 forint és az előző esti 189,30 forint után. Száz japán jent 240,88 forinton jegyeztek csütörtökön 18 órakor. Reggel 239,98 forinton, szerda este 239,71 forinton volt száz jen.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nyolcvan zsáknyi műanyaghulladékot gyűjtöttek össze a Szentendrei-szigeten

Nyolcvan zsáknyi műanyaghulladékot gyűjtöttek össze a Szentendrei-szigeten

Farkas Zoltán: Csináljunk sok-sok Mészárost!

Farkas Zoltán: Csináljunk sok-sok Mészárost!

Orbán bejelentette, a védettek számára nyitnak például a színházak, mozik, éttermek és szállodák

Orbán bejelentette, a védettek számára nyitnak például a színházak, mozik, éttermek és szállodák