szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A csúcsidőben 100 ezer lakásból válogathattak a lakásvásárok látogatói, most 30-40 ezer lakás a kínálat - mondta Borsi László, a Lakásvásár Média Csoport elnöke pénteken, a 20. jubileumi Fundamenta Lakásvásár megnyitóján a budapesti Syma csarnokban.

A vasárnap estig nyitva tartó bemutatón több mint 50 kiállító van jelen. A fejlesztők a készleten lévő új, illetve újszerű lakásokat kínálják. A franchise ingatlanközvetítő hálózatok, valamint az önálló közvetítők pedig használt lakásokat hoztak a vásárra. Több bank és biztosító is a látogatók rendelkezésére áll.

©

Az elnök a lakáspiac némi fellendülését várja a kedd este óta élő támogatott kamatozású lakáshitelektől, és a használt lakáspiacot segítő, tervezett fél szocpol-támogatástól.

Az idén először egy helyen, de külön-külön csarnokban nyílt meg a Fundamenta Lakásvásár és a Lakáskultúra Élőben című kiállítás. Ez utóbbi 300 standon mutatja be a legújabb lakberendezési trendeket, és szakemberek is tanácsot adnak a lakások berendezéséhez.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Homályba burkolódzó újságírók csoportja dönt a Golden Globe-díjakról

Homályba burkolódzó újságírók csoportja dönt a Golden Globe-díjakról

Előjogok járnának az oltottaknak Ausztriában

Előjogok járnának az oltottaknak Ausztriában

Közös képpel állt ki hat magyarországi nagykövet a szivárványcsaládok mellett

Közös képpel állt ki hat magyarországi nagykövet a szivárványcsaládok mellett