szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Szerencsejáték Zrt. 250 milliós támogatása után a Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. 50 millió forinttal dobta meg a Fradit idén tavasszal - írja az Átlátszó blog. A Fradi támogatói listáján négy fővárosi kerület és a Gázművek is szerepel.

50 millió forinttal támogatta a Ferencvárosi Torna Clubot idén áprilisban a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. - derült ki a Átlátszó blog közérdekű adatigénylésére adott válaszból.

Korábban a Szerencsejáték Zrt. dobta meg a Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató elnöksége alatt álló klubot negyedmilliárd forinttal.

A Fradi támogatói listjáján négy fővárosi kerület és a Gázművek is szerepel.

A Fradi Üllői úti stadionját nemrég 5 milliárd forintért vette meg az állam, és 10 millárdért készülnek új stadiont építeni a csapatnak.

Az Átlátszó Blog diagramjában látható, hogy 2010 eleje és 2012 november közepe óta mely csapatnak mennyit adott az állami légiforgalmi cég.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyarország is kap ajándékba koronavírus-vakcinát Izraeltől

Magyarország is kap ajándékba koronavírus-vakcinát Izraeltől

Újabb vállalkozást indítottak a telexesek

Újabb vállalkozást indítottak a telexesek

Az abortusztörvény miatt támadták a lengyel kormányt az EP-ben

Az abortusztörvény miatt támadták a lengyel kormányt az EP-ben