szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Eredménytelennek nyilvánította a meghiúsult e-útdíj tenderhez kapcsolódó, távközlési szolgáltatásra kiírt közbeszerzést az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK). Az eredmény a pénteki Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A hirdetmény nélküli, tárgyalásos közbeszerzés az e-útdíj rendszer fedélzeti berendezéseihez kért 280 ezer SIM-kártyát, adatszolgáltatást és felügyeletet. A tenderre mindhárom mobilcég, a Telenor, a Vodafone és a Magyar Telekom is adott be ajánlatot.

A közbeszerzés meghiúsulását azzal indokolta az ÁAK, hogy az eredeti útdíjtenderen nyertes ajánlattevő, a belga Getronix január 18-án közölte, nem írja alá a szerződést. Emiatt az ajánlatkérő "nem képes" szerződni az ahhoz kapcsolódó távközlési szolgáltatásra - közölte az autópályakezelő.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
EU-pénzek elcsalása miatt emelt vádat az ügyészség

EU-pénzek elcsalása miatt emelt vádat az ügyészség

Már 1600-an pályáztak sikeresen elektromos járműre

Már 1600-an pályáztak sikeresen elektromos járműre

Piros, zebra, gyalogos, záróvonal – ennek az autósnak mindegy volt

Piros, zebra, gyalogos, záróvonal – ennek az autósnak mindegy volt