szerző:
hvg.hu

Egy 169 oldalas útmutatót kapnak a trafikos koncessziót elnyerő vállalkozók, amely eligazítást, javaslatokat tartalmaz arra, hogy hogyan alakítsák ki üzletüket – írja a Világgazdaság.

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. egy 169 oldalas, minden apró részletre kiterjedő útmutatóban magyarázza el a trafikpályázat nyerteseinek, hogy szerintük hogyan kellene kialakítani a dohánybolt külső és belső arculatát, javaslatokat tesz a kasszapulttól a bárszékig mindenre – írja a Világgazdaság, amely megkérdezte a Gyulay Zsolt vezette Zrt.-t, hogy ki és mennyiért készítette a dokumentumot, de csak annnyi választ kaptak, hogy közbeszerzésen választották ki a szerzőt.

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. a honlapja szerint eddig egy darab egyszerű közbeszerzési értékhatárt meghaladó szerződést kötött, a pályázatkezelő informatikai rendszerért 46,4 milliót fizetett a Molaris Kft.-nek – írja a VG.

Az 5415 koncessziós szerződést május 17-ig lehet megkötni, és legalább ennyi nemzeti dohánybolt táblát kell legyártani, amelyet már van, aki 96 ezer forinért hajlandó legyártani – írja a napilap.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!