szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Business Insider összegyűjtött 11 olyan "mókás" ingatlant, melyet most meg lehet vásárolni az Egyesült Államokban. Van várárokkal körülölelt villa és átalakított templom is.

A Business Insider összegyűjtött 11 olyan "mókás" ingtalant, melyet most meg lehet vásárolni az Egyesült Államokban. Van várárokkal körülölelt villa és átalakított templom is.

Van olyan, Malibuban található ingatlan is, melyhez több mint 20 hektárnyi terület tartozik, az ingatlanon ráadásul az előző tulaj alagútrendszert is kiásott, mivel úgy vélte, hogy aranyat rejtettek el a területen. A vételár jelenleg 579 ezer dolláron áll. Az arizonai sivatag közepén áll egy olyan épület, melyet egy vulkáni kráterről mintáztak, a ház mellett egy medence is található, az ingatlan 2,5 hektáron fekszik és potom 2,5 millió dollárba kerül.

Az Oregon államban található Portlandben egy templomot alakítottak át lakóházzá, az ingatlant hatalmas belső terek jellemzik, ára 799 ezer dollár. Illinois államban eközben 1,1 millió dollárért eladó egy 20 hektáros területen fekvő lovagi kastély, Maryland államban pedig egy angliai kastély replikáját lehet megvásárolni 1,5 millióért, az épület egy kis tóra is néz ráadásul. A Miamiban található Chateau Artisant pedig teljesen körülveszi egy várárok, a kastély mellett még egy labirintus is található: mindez 12,8 millió dollárba kerül.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Félmilliárddal támogatja a kormány a falusi kutyák és macskák ivartalanítását

Félmilliárddal támogatja a kormány a falusi kutyák és macskák ivartalanítását

Benzines, dízel-, hibrid- vagy elektromos autót? Előnyök, hátrányok

Benzines, dízel-, hibrid- vagy elektromos autót? Előnyök, hátrányok

Gumilövedékes pisztollyal lőttek egy férfira és lányára Jászapátiban

Gumilövedékes pisztollyal lőttek egy férfira és lányára Jászapátiban