szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Nyerges Zsolt közvetlen és Simicska Lajos közvetett érdekeltségébe tartozó Publimont Kft. 260 milliós bevételt garantál a MÁV-nak.

A Publimont Kft. szerződött a MÁV Zrt. reklámfelületeinek hasznosítására a közelmúltban. A Nyerges Zsolt közvetlen és Simicska Lajos közvetett érdekeltségébe tartozó cég ráígért a MÁV hirdetésekből származó eddigi bevételeire – írta a szerdai Népszabadság.

A Publimont inflációkövető díjemelést is ígért pályázatában a vasúti pálya mellett fekvő óriásplakátokra, molinókra, citylightokra és egyéb reklámfelületekre. A Publimont 2014-re 260 milliós bevételt garantál a MÁV-nak azzal, hogy nagyobb reklámforgalmat terel a hirdetési felületekre.

A MÁV tavaly nyáron hirdetett nyílt pályázatot. Ezen Nyergesék az Epamedia Hungary és az Euroawk Kft.-ket, illetve a Gewista m.b.H.-t győzték le.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!