Vámháború: Hol tartunk most? Mire kell készülniük a vállalatoknak?
Az Amerikai Egyesült Államok és az Európai Unió között július 27-én megállapodás született egy átfogó vámegyezményről.
Egy amerikai szeszfőzde egészen új és különleges terméket igyekszik a piacra dobni: whiskey "ízű" malacokat nevelnek.
Ha valaki össze szeretné kombinálni a sertéshúst és a whiskey-t, akkor az a legjobban úgy járhat, ha ellátogat az Egyesült Államok Iowa államában található Templeton Rye szeszfőzdébe. A szeszőfőzdében ugyanis kitalálták, hogyan lehet egyszerre a két ízt és állagot egybe gyúrni – írja a Quartz.
A szeszfőzde mellett található területen jelenleg 25 fajtiszta Duroc disznót nevelnek, a sertéseknek pedig elvileg a főzde által gyártott fő terméknek, a whiskey-nek az ízét kellene magukban hordozniuk. A disznókkal ugyanakkor nem whiskey-t, vagy egyéb koktélokat itatnak, hanem a whiskey készítésének folyamatából maradt száraz gabonát etetnek az állatokkal.
Az állatokat júniusban tervezik levágni, a disznókra már be lehet nyújtani igényt a főzde honlapján.
Az Amerikai Egyesült Államok és az Európai Unió között július 27-én megállapodás született egy átfogó vámegyezményről.
Összefoglaló a kedvezményes konstrukciók feltételeiről: mire, milyen feltételekkel lehet igényelni ilyen forrást?
A képzések támogatása segíti az alkalmazkodóképességet és termelékenység javítását - a vállalkozások széles köre számára érhető el ehhez pályázati forrás.
Az üzlet értéke mellett az adásvétel adózási következményeit is érdemes számba venni, legyenek a szereplők cégek vagy akár magánszemélyek.
A miniszterelnök Digitális Polgári Köröknek küldött heti hírlevelében úgy véli, ha van amerikai álom, van magyar álom is: a saját otthon.