szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Joe Saward nem volt rest, és miután utána járt, hogy melyik csapatnak milyen címen mennyit is fizetnek ki szezononként, az egézet egy mutatós ábrába is rendezte. Ebből, így feketén-fehéren levezethető, hogy 1800 millió dollárból hogyan kaphat majdnem 210 milliót az évek óta csak a "futottak még" kategóriába sorolható Ferrari. Többet, mint az elmúlt 4 év regnáló bajnokcsapata, a Red Bull.

A Saward által vezetett blogon megjelent információs ábrát érdemes alaposabban is szemügyre venni, mert ebből jól láthatóan levezethető, hogy a Williams, vagy a Lotus (hogy a Saberről vagy a Force Indiáról ne is beszéjünk) miért indul neki eleve úgy a szezonoknak, hogy győzelere eleve esélyük sincs.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újra gyengült a forint péntek reggelre

Újra gyengült a forint péntek reggelre

Akár 20 fok is lehet ma, ha felszáll a köd

Akár 20 fok is lehet ma, ha felszáll a köd

Megjelent a 2021-es kakáló kutyás naptár

Megjelent a 2021-es kakáló kutyás naptár