szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Vida Ildikó személyesen ment az Egyesült Államok nagykövetségére, hogy megismerhesse azokat a bizonyítékokat, amelyek alapján az Egyesült Államok kitiltotta őt korrupció miatt. Vida Ildikó azonban nem tudott meg semmi érdemit.

Vida Ildikó személyesen és előzetes értesítés nélkül kereste föl az amerikai követséget, ügyvédje, Futó Barnabás kíséretében – értesült a mno. A Hír Tv kérdésére a NAV elnöke elmondta: az amerikai beutazási tilalom másokat is érint az adóhatóságnál, neveket azonban nem említett.

Az amerikai ügyvivő éppen távozott volna a nagykövetségről a NAV elnökének érkezésekor, de végül visszafordult és irodájában fogadta Vida Ildikót. André Goodfriend azt mondta, nem számított a látogatásra, amikor pedig felismerte az adóhatóság elnökét, azt gondolta, nem őt, hanem valaki mást kereshetnek az amerikai nagykövetségen.

„Most volt egy kis szabadidőm, ezért jöttem ki, most kellemes egy kicsit kint lenni. Ha találkozni akartak velem, akkor arra most jó ez az időpont, mert most van egy kis időm” – fogalmazott André Goodfriend, az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csütörtöktől két hétig teljes vonalon jár a 3-as metró

Csütörtöktől két hétig teljes vonalon jár a 3-as metró

Az SZFE oktatói semmisnek tekintik az egyetem kiürítését előíró rendelkezést

Az SZFE oktatói semmisnek tekintik az egyetem kiürítését előíró rendelkezést

Görögország ünnepel: hosszú időre rács mögé kerülnek a neonáci maffia tagjai

Görögország ünnepel: hosszú időre rács mögé kerülnek a neonáci maffia tagjai