szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Rendhagyónak ígérkezik a mostani vasárnap, mivel a jövő héten augusztus 20-a miatt már csütörtöktől négynapos hosszú hétvége lesz. A korábbi hetekben megszokottnál több bolt lesz nyitva, és a versenyzők között feltűnt az Aldi is. A Mindenár.hu megint összeszedte, mely boltok lesznek nyitva augusztus 16-án vasárnap.

Az eddig a vasárnapi kivételezéstől tartózkodó Aldi kivételes lépésre szánta el magát. Most vasárnap hat üzletét nyitja ki: a lépés egyértelműen a nyaralókat célozza, ugyanis a Balaton közelében öt egység lesz nyitva, és Velencei-tó partján lévő gárdonyi egységben is lehet majd vásárolni vasárnap.

Az Aldi egyik legnagyobb riválisa, a Lidl ott folytatja, ahol abbahagyta, azaz újabb boltokkal kivételeznek. Most vasárnap 8 üzletét nyitja ki, köztük egyik budapesti egységet – írja a Mindenár.hu. Keszthelyen és Siófokon pedig többek közt az Aldival csap össze. A szóban forgó üzletek 7-től 21 óráig lesznek nyitva, kivétel egy-egy budapesti és kecskeméti egység, amelyek nyitvatartási ideje 7-től 22 óráig tart.

A Spar az eddigi vasárnapokon 10-15 bolttal vett részt a vasárnapi versenyben, most vasárnap azonban 24 üzlete lesz kivétel a boltzár alól. (Ebből 9 egység minden vasárnap nyitva van.) ​A több most vasárnap is nyitva lévő Spar-egységeket, valamint az OMV-kutakon elérhető Spar Expresszeket a Mindenár.hu térképe mutatja meg pontosan.

A Reál is több tucat boltot nyit ki most vasárnap, például ezeket:A CBA- és a Reál-hálózat augusztus 16-án nyitva lévő többi üzletét szintén a térképen tüntettük fel.

A Molnál és a Tescónál is lehet vásárolni. Ahogy a korábbi vasárnapokon, a Mol és a Tesco is játszik most vasárnap a benzinkutas egységeikkel. A Coop-hálózatnak is rengeteg üzlete nyitva lesz vasárnap de azt, hogy pontosan melyek ezek, a boltlánc nem közli a honlapján. Várhatóan nyitva lesznek a fővárosban több üzlettel rendelkező Manna- és Roni-hálózat egyes egységei. A Mindenár.hu tapasztalatai szerint a Teréz körúti, a Baross utcai (Kálvin tér) és a Vámház körúti egység eddig is nyitva volt, így várhatóan most sem lesz másként. A Ronik közül pedig az Izabella utcai egységben biztosan lehet majd vásárolni.

A többi nagy boltlánc, Penny Market, az Auchan nem tett közzé olyan információt, amely szerint bármelyik boltjuk kivétel lenne most vasárnap a boltzár alól.

A nyitva tartó üzletek részletes listáját itt lehet megtekinteni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Pozitív lett a portugál pénzügyminiszter tesztje

Pozitív lett a portugál pénzügyminiszter tesztje

Hazaérkezése után egyből őrizetbe vették Navalnijt az orosz hatóságok

Hazaérkezése után egyből őrizetbe vették Navalnijt az orosz hatóságok

Lőfegyvert és lőszereket találtak egy pécsi lakásban

Lőfegyvert és lőszereket találtak egy pécsi lakásban