szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Felfüggesztett börtönre ítéltek egy budapesti kereskedőt, aki még 2012-ben ráengedte az üzletrácsot a NAV végrehajtójára, a másikat pedig teherautójával elsodorta.

Hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt felfüggesztett börtönre ítéltek egy budapesti kereskedőt, aki még 2012-ben erőszakoskodott a NAV végrehajtóival, és ezzel megakadályozta a jogszerű intézkedést – közölte az adóhatóság.

A bíróság két évre felfüggesztve egy év börtönbüntetéssel és két év járművezetéstől való eltiltással büntette a férfit.

A NAV végrehajtói köztartozást behajtani mentek a kereskedő üzletébe, amely az egyik budapesti bevásárlóközpontban volt. A cég ügyvezetője nem volt hajlandó együttműködni a magukat igazoló végrehajtókkal, és sietve távozott. Közben az üzlet fémrácsát ráengedte az egyik végrehajtóra, a másikat pedig teherautójával elsodorta.

Nem példa nélküli, hogy atrocitás ér munkájukat végző NAV-osokat. A legsúlyosabb eset ez év elején történt, amikor a NAV két munkatársára durván rátámadtak, és egyikük belehalt sérüléseibe, kollégáját pedig életveszélyes állapotban szállították kórházba.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kásler Miklós elrendelte az egynapos sebészeti ellátások felfüggesztését

Kásler Miklós elrendelte az egynapos sebészeti ellátások felfüggesztését

Gulyás: A Fidesz néppárti tagsága már csupán technikai kérdés

Gulyás: A Fidesz néppárti tagsága már csupán technikai kérdés

Megjelent a rendelet: így vásárolhatunk és intézhetjük ügyeinket hétfőtől

Megjelent a rendelet: így vásárolhatunk és intézhetjük ügyeinket hétfőtől