Pályázati pénzosztás a parlamenti választások előtt – hol tartunk most, és mire érdemes készülni?
Az idén hatalmas, 774 milliárd forintos keretösszeg keresi a helyét a GINOP Plusz programban.
Egy teszt során 19, áruházakban kapható fűszerpaprikát vizsgáltak meg, és kiderült: kevesebb volt ugyan a fogyasztásra alkalmatlan, hibás termék, de többségüket nem szabadna hungarikumnak nevezni, mert annyira rossz a minőségük.
A Magyar Gasztronómiai Egyesület tesztje szerint az áruházakban kapható fűszerpaprikák többsége rossz minőségű, nem volna szabad hungarikumnak nevezni őket – írta a Magyar Nemzet keddi számában.
Legutóbb három éve tesztelte a magyarországi boltokban kapható fűszerpaprikák minőségét a Magyar Gasztronómiai Egyesület.
A társaság beszámolója szerint az idei mezőny valamivel erősebb volt, de az előző teszthez képest látványos javulást nem észleltek. A minták között ugyanakkor kevesebb volt a fogyasztásra alkalmatlan, hibás termék.
A tesztet Érsekcsanádon rendezték meg, 19 mintát vizsgáltak, és az első helyen egy szegedi márka, a Rubin végzett.
Az idén hatalmas, 774 milliárd forintos keretösszeg keresi a helyét a GINOP Plusz programban.
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Ötlépcsős útiterv a fenntarthatósági célkitűzések üzleti stratégiába építéséhez.
Egyre több szektorban kötelező a felelősségbiztosítás. Mire nyújt valódi védelmet? És mikor fizetjük hiába a díjat?