szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy híján húsz településen szünteti meg a Magyar Posta a reggeli lapkézbesítést január 1-től. Ez azt jelenti, hogy az előfizetők a normál kézbesítéskor kapják meg a friss újságot, jellemzően délig, de legkésőbb délután négyig.

Az előfizetőket levélben értesítette a változásról a Magyar Posta. Egy Érden élő olvasónk el is küldte szerkesztőségünknek az értesítőt, amelynek érdekessége, hogy december 27-én érkezett meg, de a papíron december 30. szerepel dátumként (addig kell kivinni minden érintettnek).  A tájékoztatás szerint a napilap piac folyamatos változása, a kézbesített kiadványok folyamatos csökkenése szükségessé tette a technológiai folyamatok, kiemelten a kézbesítési határidők újragondolását.

©

A Népszava úgy tudja, hogy minden lapkiadóval egyeztetett a Magyar Posta és minden érintett belement a változtatásba. A Magyar Nemzet arról írt, hogy az érintett 19 település között van Ajka, Balassagyarmat, Balatonfüred, Budakeszi, Érd, Esztergom, Mezőkövesd és Tapolca. A Magyar Posta egyébként eddig 111 településen vállalta a napilapok reggeli kézbesítését, a listát ezen a linken megtekintheti.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!