szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szijjártó Péter közeli ismerőse kétmilliárd forintból gazdálkodhat a világesemény rendezvényein.

Kuna Tibor cége, a Young & Partners Kft. az elmúlt években kiemelkedően sikeresen szerepelt a közbeszerzéseken. Ezúttal az Átlátszó.hu szúrta ki, hogy az idei vizes vébé rendezvényszervezési közbeszerzésén is ez a cég nyert kétmilliárd forintot.

A cég feladata lesz a  "Világbajnokságot megelőző felvezető rendezvények, valamint a világbajnokság és az azt követő masters világbajnokság ideje alatt, FINA előírások szerint biztosítandó Market Streetek üzemeltetése, rendezvényeinek biztosítása, programszervezése, sportprezentációs feladatok ellátása."

Kuna Tibor cégeinek rendkívül sikeres közbeszerzési szerepléseiről itt írtunk korábban.

Szijjártó barátjának megint leesett pár morzsa

A Trinity Communications révén Szijjártó Péter ismerőse nyert el egy 12 milliós állami PR-tendert. Ők a 25 milliárdos állami kommunikációs tender egyik nyertes résztvevői.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!