Miért veszélyes halogatni a digitalizációt? Cégvezetőként ezeket érdemes átgondolnia!
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
A boltokban kapható élelmiszerek mellett a cukrásztermékeket is nagyító alá veszik, az eddiginél szigorúbban határozzák meg, hogy miből is állhat egy Rigó Jancsi vagy egy franciakérmes.
A kenyéreke és a virslik után a cukrászsüteményekre fordult rá az agárátárca. Tegnap megjelent a tortarendelet, ami az Élelmiszerkönyv módosítását jelenti: ezentúl sokkal szigorúbban határozzák meg egyes összetételét. A jogszabály pontosan meghatározza, hogy ismert süteményeknél, tortáknál milyen alapanyagokat lehet felhasználni – írja a Napi.hu. Azt is megadja a jogszabály, hogy pontosan mennyit lehet az alapanyagokból felhasználni, valamint leírja, hogyan kell elkészíteni azokat.
A jogszabály széles körben ismert és népszerű sütikre vonatkozik, úgy is mint például a dobostorta, az indiáner, a francia- és a sima krémes. Ezzel még nem zárult le a sütiszigor, a lap szerint az úgynevezett hagyományteremtő tortákra is készül egy rendelet, elsőként a "Magyarország tortái" címet viselő termékek kerülnek védelem alá.
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Bővült azon fejlesztési lehetőségek köre, amelyekre a Demján Sándor Tőkeprogramban forrást igényelhetnek a vállalkozások.
Javult a vállalkozások alkupozíciója: az árak konszolidálódtak, a kockázati prémiumok csökkentek, van verseny. Érdemes élni a lehetőségekkel.
Már egyetlen, megfelelően kiválasztott MI-eszköz révén is jelentős hatékonyságnövekedést érhetnek el a kisebb cégek is.
Nemcsak Majka, Dopeman számai is gondot okozhatnak Orbán Viktornak.
Az ország üzemeltetésére más is képes. Amit csak ők tudnak, abból pont elég volt. Európa visszavár.
Ha a tusványosi beszéd a NER szellemi iránytűje, Orbán most fordítva tartja.