szerző:
hvg.hu

Mindössze 60 másodperces lesz a vizes világbajnokság 230 millió forintból készülő utókommunikációs filmje - írta a Magyar Nemzet, amely kiszámolta, hogy a 14 Oscarral jutalmazott Titanic alig került többe percenként.

Az egyperces utókommunikációs videó elkészítéséről szóló megbízást az a konzorcium nyerte el, amelynek a vizes vébén eddig is milliárdokat kereső Kuna Tibor két cége, a Trinity International Communications Kft. és a Young and Partners Kft. is a tagja - közölte a Magyar Nemzet.

A szervező Bp2017 Kft. szerint a felvételből 10, 20 és 30 másodperces vágatot is csinálnak majd. A film a világbajnokság öt helyszínét és hat sportágát mutatja majd be „edukatív és országimázs-népszerűsítés célokat szolgálva”, és augusztus 21. után kerül adásba.

A 230 millió forintos gyártási költséget a lap a tavaly Oscar-díjjal jutalmazott Mindenki című, 25 perces alkotással hasonlította össze, amely percenként mindössze 400 ezerbe került.

Az 1997-ben bemutatott, 14 Oscar-díjjal jutalmazott Titanic pedig forintra átváltva nagyjából 260 millióba került percenként.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Kósa szerint már '56-ban létrejött a NER

Kósa szerint már '56-ban létrejött a NER

Sallói nagyot megy Amerikában

Sallói nagyot megy Amerikában

Elhunyt a Benetton egyik alapítója

Elhunyt a Benetton egyik alapítója

Tényleg szép lehet majd: újabb koncepcióvideó a Samsung Galaxy S10-ről

Tényleg szép lehet majd: újabb koncepcióvideó a Samsung Galaxy S10-ről

Brexit: már csak az ír-északír határkérdésre nincs válasz?

Brexit: már csak az ír-északír határkérdésre nincs válasz?

Scherer Péter: Számomra a politika túl fájdalmas terep

Scherer Péter: Számomra a politika túl fájdalmas terep