szerző:
hvg.hu

Zamárdiban építtetett egy szolid kis nyári lakot a Hertha edzője.

A berlini Hertha jelenlegi és a magyar válogatott egykori edzője szerény kunyhót építtetett Zamárdiban.

A villához tartozik egy medence is, nem mindennapi kivitelben. Bónuszként egy Hertha feliratot raktak ki az alján, ami sötétben foszforeszkál.

©

A medencét építő cég Facebook-posztban közölt fotókat és egy videót Dárdai kacsaúsztatójáról – szúrta ki a 444.hu – amelyben ezt írják:

A medencébe (…) új generációs PVC ponthálós türkiz-szürke gyöngyházfényű mozaik került, és (…) a fővállalkozó ötlete alapján a medence dísze a Hertha felirat lett foszforeszkálós mozaik kontúrral, ami a fények lekapcsolása után is világít a sötétben.

©
Videó is volt a szép házról a Youtube-on, de azt időközben törölték.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!