Miért veszélyes halogatni a digitalizációt? Cégvezetőként ezeket érdemes átgondolnia!
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Nem rosszabbak a Magyarországon polcokra kerülő élelmiszerek, csak más recept alapján készülnek. Ez függhet a helyben megszerezhető alapanyagoktól és a helyi igényektől is. A „minőség” és a „receptúra” fogalma keveredik a „kettős élelmiszermércéről” folyó uniós vitában az egyik meghatározó EU-s élelmiszeripari szervezet szerint – írja az Agrárszektor.
A FoodDrinkEurope azt hangoztatja, hogy a fogyasztóknak az élelmiszerekkel szemben országonként és régiónként eltérő elvárásaik vannak, és az egységes uniós piac éppen azt a lehetőséget teremti meg, hogy a változó igényeket különböző termékekkel és receptúrákkal ki lehessen elégíteni. Ha az Európai Unióban mindent standardizálnának, az élelmiszerek közötti választási lehetőség jelentősen szűkülne.
Érzelmi síkra terelődött az Európai Unióban a „kettős élelmiszerminőségről” folyó vita – jelentette ki az euractive.com-nak adott interjújában Hubert Weber, az Európai Unió élelmiszer- és italgyártóit képviselő FoodDrinkEurope elnöke. Szerinte a mai vitában összekeveredik a „minőség” és a „receptúra” kérdése, ezért a témában valamennyi érintett bevonásával párbeszédre van szükség.
Az unió 28 tagállamában differenciált az élelmiszer- és italkínálat, és ez egy-egy országon vagy régión belül is különböző lehet – állapította meg az elnök.
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Bővült azon fejlesztési lehetőségek köre, amelyekre a Demján Sándor Tőkeprogramban forrást igényelhetnek a vállalkozások.
Javult a vállalkozások alkupozíciója: az árak konszolidálódtak, a kockázati prémiumok csökkentek, van verseny. Érdemes élni a lehetőségekkel.
Már egyetlen, megfelelően kiválasztott MI-eszköz révén is jelentős hatékonyságnövekedést érhetnek el a kisebb cégek is.
Ellenzéki arcok és két régi kedvenc pokémon is felbukkan – videós beszámolónk az eseményről.