szerző:
hvg.hu

Mila Kunis újabb történetet osztott meg a USA Today-ben arról, milyen volt a budapesti élet, amikor nyáron nálunk fogatott és a családja is elkísérte.

Mila Kunisnak olyasmire is lehetősége nyílt Budapesten a nyári forgatás alatt, amit az Egyesült Államokban sosem tudna megtenni - mondta a színésznő a USA Today szerint.

Otthon paparazzik hada követi őt és férjét, Ashton Kutchert mindhová, ezért úgy hiszi, az elmúlt tíz évben például nem is volt bevásárlóközpontban.

Budapesten viszont, ahol a The Spy Who Dumped Me című filmjét forgatta idén, nyugodtan elmehetett plázázni a 3 éves Wyatt nevű kislányukkal, Magyarországon ugyanis nem léteznek paparazzik.

"Azt mondja a férjem, tudod, mit nem csináltál még? Nem mentél plázázni" - idézte fel Mila Kunis. Erre ő, "Yessss, elmegyek a bevásárlóközpontba".

Hozzátette, három órán át sétálgattak a plázában a kislányával, ettek és a H&M-be is benéztek. Csodálatos élménynek nevezte a közös programot. "Itt ezt nem tehetem meg" - mondta.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!