szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bővült a kínálat, így már nem emelkednek olyan tempósan a bérleti díjak a nagyvárosokban, mint korábban - derül ki egy friss elemzésből.

Budapesten február elején 140 ezer forint volt az átlagos bérleti díj, ami az albérletpiacon főszezont jelentő tavaly augusztusi szinthez képest 10 ezer forintos mérséklődést jelent.

©

Továbbra is az V. kerületben a legdrágábbak a kiadó lakások, ott havonta 200 ezer is elmegy a bérleti díjra. Ezzel szemben a XXIII. kerületben akár 90 ezer forintból is megúszható a lakásbérlés - közölte az Ingatlan.com.

Az egyetemvárosokat tekintve már más a helyzet: Debrecenben és Pécsett továbbra is 90 ezer forint környékén lehet lakáshoz jutni a február eleji adatok szerint. Szegeden némileg olcsóbban, havi 85 ezer forintba kerültek az albérletek, Miskolcon pedig ennél is lényegesen kevesebbet, 66 ezer forintot kellett adni értük, ami lényegében megegyezik a tavaly augusztusi szinttel.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A felmelegedés újabb hatalmas gyomrost vitt be az Északi-sarkon

A felmelegedés újabb hatalmas gyomrost vitt be az Északi-sarkon

Egyre terjed a szilárd sampon – ami nem összekeverendő a száraz samponnal

Egyre terjed a szilárd sampon – ami nem összekeverendő a száraz samponnal

Melyik böngésző mennyire népszerű?

Melyik böngésző mennyire népszerű?