szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az E.On a jövő hétre várható hideg időjárásra készülve felfüggeszti a kikapcsolásokat.

A meteorológiai előrejelzések alapján a következő napokban érkező hideghullámra felkészülve, és összhangban az E.On kintlévőség kezelési irányelveivel, az E.On csoport felfüggeszti a számlatartozások miatti kikapcsolásokat az érintett lakossági ügyfeleinél 2018. február 26 – március 4. között – közölte a cég.

Mint írták, az E.On csoportnál alapvető irányelv, hogy extrém hideg téli időjárás esetén az életvédelmi szempontokat helyezi előtérbe, és ilyen esetben időszakosan szünetelteti a hátralék miatti kikapcsolásokat. A vállalat a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan ismét a kikapcsolási moratórium mellett döntött.

Ezzel párhuzamosan megteszi a szükséges felkészülő intézkedéseket az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal egyeztetve. E mellett vállalja mindazon tervezett hálózat karbantartási beavatkozások átszervezését, melyek áramszünettel járnának a lakosság számára. Ezeket egy későbbi időpontban valósítja meg.

Az önként vállalt kikapcsolási moratóriummal a vállalat hozzá kíván járulni ahhoz, hogy az extrém hideg időjárási viszonyok közepette minden ügyfele számára biztosított legyen a villamosenergia-ellátás. A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelek felé érvényes, akik az E.On Energiakereskedelmi Kft.-vel (egyetemes szolgáltató) állnak szerződéses viszonyban. (Az önkéntes vállalás más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Alaposan átértelmezték az oroszok a Mercedes-AMG GT-t

Alaposan átértelmezték az oroszok a Mercedes-AMG GT-t

Seres László: Sorostalanság

Seres László: Sorostalanság

Kitalálta az Apple, hogyan tudna vérnyomást mérni az Apple Watch

Kitalálta az Apple, hogyan tudna vérnyomást mérni az Apple Watch