szerző:
hvg.hu

Az amerikai filmsztár Bruce Willis lehet a Hell energiaital reklámarca - tudta meg a Napi.hu

A lap úgy tudja, hogy már készülnek a szupersztárral illusztrált plakátok és reklámfilmek, de az észak-magyarországi központú cég nem válaszolt a részleteket firtató kérdésekre. Igaz, a szikszói Hell Energy Magyarország Kft. pr-igazgatója nem is cáfolta az értesülést.

A cég képviselője azt írta: " A Hell Energy újabb mérföldkőhöz érkezett. Ehhez olyan globális kampányt tervezünk, amelynek az előkészületei jelenleg is folynak. Természetesen az aktivitásról és a kampányhoz kapcsolódó személyről/személyekről később pontos tájékoztatást fogunk adni. Kérjük a tisztelt kolléga türelmét és megértését, hamarosan jelentkezni fogunk a részletekkel. "

Szakmai körökben elterjedt információ szerint a sztárt kétéves időtartamra köti megállapodás a Hellhez. Bruce Willis reklámarcát majdnem ötven országban láthatják a vevők. A megállapodás anyagi oldaláról sincs megbízható adat, csupán azt tudta lap kideríteni, hogy egy ilyen, kétéves reklámszerződés értéke egy világsztár esetében minimum egymillió euró, de ez csak egy országra érvényes. Az egész világra kiterjedő megállapodás - az ötven országra szóló szerződés ilyennek tekinthető - ára ennél jóval magasabb, vagyis az egymillió euró többszöröse lehet- írja a Napi.hu.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!