szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Korábban az önkormányzat is besegített, a posta pedig helyettesítéssel oldja meg a létszámhiányt, de a helyettesítő is megbetegedett.

Több mint egy hete nem kaptak semmilyen postai küldeményt a győrújfaluiak, aki pedig bement a postahivatalba, annak kiderült, hogy közben több levele is volt, amit nem kézbesítettek - számolt be az RTL Klub Híradója.

A helyi postahivatal korábban is az önkormányzattól kapott, Nagy Imre Attila polgármester a csatornának elmondta, korábban időszakosan, rövid időre engedélyezte azt, hogy az önkormányzattól egy kolléga besegítsen a levelek kézbesítésébe, de neki amúgy folyamatos munkája van az önkormányzatnál, így ez nem volt állandó megoldás.

A Magyar Posta azt közölte, hogy a létszámhiányt toborzással és célzott hirdetésekkel próbálják megoldani, de ennek ellenére eddig nem sikerült munkavállalót találniuk Győrújfaluba. Ennek ellenére a kézbesítést helyettesítésel oldották meg, de mivel a helyettes megbetegedett, ezért nem kaptak leveleket a helyiek. A posta közlése szerint végül tegnap pótolták az elmaradásokat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tizennegyedszer nyerte meg a Dakart Peterhansel

Tizennegyedszer nyerte meg a Dakart Peterhansel

Újabb hadgyakorlatot tartott az iráni Forradalmi Gárda

Újabb hadgyakorlatot tartott az iráni Forradalmi Gárda

Áthajtott a piroson, majd a nagykörúti villamossínen haladt tovább egy Lamborghini – videó

Áthajtott a piroson, majd a nagykörúti villamossínen haladt tovább egy Lamborghini – videó