szerző:
hvg.hu

Magyarországon erősíthet a Samsonite.

Ázsia helyett Magyarországon gyárthatja a bőröndök műanyagból formázott alkatrészeit a Samsonite – írta a plasticnews.com. A cég 5,6 millió eurós befektetést tervez.

A cég azzal indokolta a tervet: az sem baj, hogy az európai gyártás drágább lesz, mint az ázsiai, akkora előnyt jelent, hogy földrajzilag közelebb lesz a gyár és emiatt nagyobb rugalmasságot tudnak megengedni a beszállítóknak. Miután a szekszárdi gyár az elmúlt öt évben megnégyszerezte a termelését, most egy veszprémi, egy sárbogárdi, egy pécsi és egy pécsváradi gyártónál készülhetnek az elemek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!