szerző:
hvg.hu

Nincs egyezség a Ryanairnél.

A Ryanair pilótái jövő pénteken ismét sztrájkolnak. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan hány járatot és utast érint majd a munkabeszüntetés. Július 12-e óta a pilótáknak ez lesz az ötödik sztrájkja – emlékeztet az itv.com.

A korábbi hírek még arról szóltak, az ír pilóták augusztus 3-án, hajnali egy órától is beszüntetik a munkát. Erről részleteket most nem közöltek.

A cég történetének eddigi legnagyobb demonstrációja múlt héten szerdán és csütörtökön zajlott, ami miatt több száz járatot kellett törölni Európa-szerte. A dolgozók munkakörülményeik javítását követelik, amire a légitársaság kirúgással fenyegette meg a sztrájkolókat.

Itt gyűjtöttük össze, hogy mit tehet, ha úgy érzi, becsapta a légitársaság.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!