szerző:
hvg.hu

A Wizz Air irányonként heti háromszor fog repülni Budapest és Doncaster között októbertől.

Új járatot indít a Wizz Air Budapest és az észak-angliai Doncaster Sheffield Airport között. Debrecenbe is nemrég jelentett be új járatot a légitársaság az észak-angol városból. A heti három járatpár október 29-étől indul a két város között, ezzel ötre növekszik Doncaster és Magyarország között a heti járatok száma.

"Budapestet a legszebb európai városok között tartják számon, emellett gyorsan növekedő pénzügyi központ" – teszi hozzá a thesun.com.

Hét új járatot indít Debrecenből a Wizz Air

Két járatát pedig sűríti a diszkont légitársaság.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!