szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Három vidéki helyszínen fejleszt kereskedelmi ingatlanokat az Appeninn, és az Aldival tárgyalnak a hosszú távú bérletről.

Az Appeninn Holdingbejelentette, hogy 513 millió forintos vételáron megvásárolt Miskolcon egy kereskedelmi fejlesztésre alkalmas ingatlant, valamint egy egri és biatorbágyi ingatlanra is szerződést kötöttek. A három ingatlannal kapcsolatban az Appeninn hosszú távú bérleti szerződésekről tárgyal az Aldival – jelentette be a Budapesti Értéktőzsdén a cég.

Az Appeninn Holding kiemelkedő hozamra számít az ügyletekből, amelyeket részben saját erőből, részben pedig bankhitelből fedez. A miskolci, felépítménnyel bíró ingatlan több mint fémilliárdos vételárát az Appeninn Holding már kifizette. A bérleti szerződés magában foglalja az Ingatlan átépítését is, amelyet az Aldi önerőből, saját beruházás keretében vállal kivitelezni. Az ingatlant az Appeninn projektcégétől bérli majd vissza.

Az Egerben és Biatorbágyon található ingatlanokon az Appeninn zöldmezős beruházással, saját kivitelezésben épít áruházat. A tranzakciók értéke egyenként 3-5 millió euró között mozog, az Appeninn kiemelkedően magas hozamra számít. Mészáros a cégben kevesebb mint egy éve szerzett tulajdont, karácsony előtt pedig többségi tulajdonos lett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!