szerző:
MTI

Íme az eheti számok.

A 33. héten ezeket a számokat húzták ki a hatos lottó sorsolásán:

  • 15 (tizenöt)
  • 16 (tizenhat)
  • 17 (tizenhét)
  • 18 (tizennyolc)
  • 27 (huszonhét)
  • 43 (negyvenhárom)

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint 6 találatos szelvény nem volt, öt találata 14 fogadónak volt, ők egyenként 966 630 forintot nyertek. 4 találatos szelvény 1152 darab, nyereményük egyenként 11 745 forint; 3 találatos szelvény pedig 26.683 volt, nyereményük egyenként 1 970 forint.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!