szerző:
hvg.hu

A Bloomberg grafikusai megoldották a megoldhatatlant.

Úgy érzi, elvesztette a fonalat a Brexittel kapcsolatban? Nem érti, mi miért történik Londonban? A Bloomberg számítógépes játékkal igyekszik rendet rakni a káoszban.

Némi angoltudást természetesen igényel a játék, ám azt gondoljuk, a britek EU-ból való kilépésének megértésénél messze nem ez jelenti a fő akadályt. Csak emlékeztetőül: a 2016. júniusában rendezett népszavazás óta csak annyit lehet tudni, hogy jövő márciusban az Egyesült Királyság kilép a közösségből, de feltételek, vagy a jövőbeni viszony tisztázása máig nem sikerült a tárgyalófeleknek.

A játék ezen a linken érhető el. Bónusz. ha jól lépkedünk, a Downing Street 10 macskájával is találkozhatunk.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!