szerző:
hvg.hu

Budapesti hőgyűrűt épít ki a Főtáv, a várhatóan 9 hónapig tartó építkezések miatt egyelőre a buszsávot kerítették el az Erzsébet hídra Pestről felvezető oldalon.

Minimum kilenc hónapig tartó sávlezárás, és valószínűleg azzal együtt tartós dugó várható az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, írja a 24.hu.

A Főtáv ugyanis a budapesti hőgyűrű kiépítéséhez kapcsolódóan az Erzsébet híd alján viszi át a távhővezetéket a Rác fürdőtől a Főpolgármesteri Hivatal épületéig, így kapcsolva be a városházát a rendszerbe, teszi hozzá a lap.

Az MTI fotókat is közzétett az építkezésekről, azokon az látszik, hogy egyelőre a buszsáv van lezárva az Erzsébet hídra felhajtó oldalon.

Sávelzárás az Erzsébet híd pesti hídfőjénél
©
Építkezés a Rác fürdőnél
©
Az Erzsébet híd alján vezetik majd át a közműveket
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!