szerző:
hvg.hu

A váci vonalon több olyan zsúfolt vonat is tartott Budapest felé hétfő reggel, amelyekre nem tudtak felszállni az utasok Dunakeszi Alsónál. Aztán jött a meglepetés.

Az esetről a Dunakeszi Repülőtérért Facebook-oldalára került fel egy videó. A felvétel szerint 25 percen belül öt vonat érintette az állomást, közülük az elsőre egyáltalán nem tudtak felszállni a Dunakeszi Alsónál.

A következőre néhányan csupán néhányan tudtak felkapaszkodni, így annak a kalauza ismét türelemre kérte a várakozókat. Annak ellenére, hogy jól látszott: a kocsik belsejében volt még hely, a kalauz azonban nem tudta odaterelni az ajtóknál összezsúfolódott embereket.

A harmadik vonat egy gyors volt, amely megállás nélkül vágtatott át az állomáson, majd jött egy szinte teljesen üres – arra a néhány még ott maradt utas felszállt. Néhány perccel az után végül egy újabb, üres szerelvény érkezett, majd folytatta útját tovább Budapest felé.

(via 24)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!