szerző:
hvg.hu

A helyi önkormányzat szerint törvényesen, 9 pályázó közül választották ki a nyertest.

A pénteki RTL Híradó számolt be arról, hogy 2,7 millió forintért építtetett 30 méter hosszú járdát a XXII. kerületi önkormányzat. A Híradóban meg is mutatják a küllemét nézve teljesen hétköznapi járdát.

A hivatal közölte, a győztes ajánlatot törvényesen, 9 pályázó közül választották ki.

A kivitelező azt mondta, napi piaci áron dolgoztak, ezért az RTL Híradó is kért ajánlatot ilyen munkára egy másik cégtől. Az például az önkormányzat által kifizetett pénz negyedéért is megcsinálta volna a munkát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!