szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Amihez nyúl a felcsúti expolgármester, arannyá változik.

Egy év alatt 19-szeresére növelte az első féléves eredményét az Appeninn ingatlankezelő – derül ki a féléves jelentésből, amelyet most tettek közzé a BÉT honlapján. A cég tulajdonosa az a Konzum PE magántőkealap, amely Mészáros Lőrinc és felesége birtokában van, valamint Mészáros Konzum Nyrt.-je.

Az Appeninn Holding tavaly még csak 38 ezer euró nyereséggel zárta az első félévet, ebből lett idén 723 ezer euró, vagyis nagyjából 234 millió forint. A cég több A kategóriás irodaházat vásárolt az első félévben, de a kiskereskedelemben is nyomul: tavasszal 18 olyan bolthelyiséget vett meg, amelyet a Spar bérel hosszú távra.

Mint írták, a cég hosszú távú tervei között van a balatoni Club Aliga területének hasznosítása – ennek az előzetesen becsült értéke 400 millió euró is lehet. A terv az, hogy a mostani nagyjából 100 millió eurós bruttó eszközérték az ötszörösére nőjön a következő öt évben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!