szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sajnos még nem tudjuk, mennyibe került a műalkotás, de költőien rakoncátlan.

A Közlekedő Tömeg Facebook-oldalon jelent meg fotó a tatai Tóvároskert MÁV-megállóhely felújított lépcsőjéről. Az építmény az államvasúttól meglepő filozófia szerint készült, acéllemezek közé öntött aszfaltból. Az eredmény egy olyan lépcső, amelynek

minden foka különböző magasságú, de még az egyes lépcsőfokok is lejtenek valamelyik irányba, így reprezentálva a sokszínűséget és az állandó változást.

A civil közlekedésbarát oldal kommentárja nem ennyire megértő, szerintük "igénytelenség a köbön", amit a MÁV csinált, ráadásul nemcsak a józan észnek mond ellent, hanem a jogszabálynak is. Azt is hozzáteszik, hogy a lépcső így csúnyasága mellett balesetveszélyes, különösen vakok és gyengénlátók számára, továbbá az elhibázott anyaghasználat miatt pár éven belül tönkremegy.

Az írásból nem derül ki, ki volt a kivitelező, és mennyibe került az adófizetőknek a fogszabályzóért könyörgő lépcső.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Büszke kommunista a spanyol kormányfőhelyettes

Büszke kommunista a spanyol kormányfőhelyettes

Tarolt A nomádok földje a BAFTA-díjkiosztón, Vanessa Kirby nem nyert

Tarolt A nomádok földje a BAFTA-díjkiosztón, Vanessa Kirby nem nyert

Fülöp hercegre egy eddig nem látott fotóval emlékezik az unokája

Fülöp hercegre egy eddig nem látott fotóval emlékezik az unokája