szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tavaly 1,2 milliárd forintos bevétele volt az Erzsébet-programból a Hunguestnek.

Évek óta hatalmas összegekkel járul hozzá a Mészáros Lőrinchez köthető Hunguest szálloda- és üdülőlánc bevételéhez az Erzsébet-program, melynek keretében nagycsaládosok és egyéb rászorulók nyaralhatnak állami pénzből. Egy háromgyermekes család azonban az RTL Híradónak arról számolt be, hogy a Club Aligában méltatlan körülmények fogadták őket, olyannyira, hogy inkább haza is mentek. Később megkapták a számlát, amelynek tanúsága szerint 180 ezer forint ütötte a Hunguest markát az ő „nyaralásuk” után az állami kasszából.

2019-ben összesen 1,2 milliárd árbevétele volt a cégnek az Erzsébet-programból, melynek keretében több mint 100 ezer vendégéjszakát töltöttek náluk hátrányos anyagi helyzetűek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bikát áruló dílert fogtak a rendőrök, két halálesethez is köze lehet az ügynek

Bikát áruló dílert fogtak a rendőrök, két halálesethez is köze lehet az ügynek

A rendőrségnél lehet majd bepanaszolni az iskolaőröket

A rendőrségnél lehet majd bepanaszolni az iskolaőröket

Előválasztást és közös miniszterelnök-jelöltet szeretne a Jobbik

Előválasztást és közös miniszterelnök-jelöltet szeretne a Jobbik