szerző:
EUrologus
Tetszett a cikk?

Illegális szexpartin ütöttek rajta a rendőrök Brüsszel belvárosában. A résztvevők egyike egy – sajtóhírek szerint magyar – európai parlamenti képviselő volt, aki menekülni próbált, de elfogták.

A rendőrök péntek este Brüsszel városközpontjában 25 személyt állítottak elő, akik a Rue des Pierres egyik bárjának alagsorában vettek részt egy illegális szexpartin – írja a Het Laatste Nieuws. A résztvevők többsége férfi volt, mindegyiküket pénzbírsággal sújtották a koronavírus-szabályok megsértése miatt. A jelentések arról szólnak, hogy több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is jelen volt. A képviselő menekülni próbált, de elfogták a rendőrök és kihallgatták. A helyszínen kábítószert is találtak.

Kérdéseinket feltettük az ügyben nyomozó brüsszeli ügyészségnek is, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csehországban is megjelent a koronavírus brit mutációja

Csehországban is megjelent a koronavírus brit mutációja

Tűz volt a Capitoliumnál, lezárták és evakutálták a nyugati szárnyat

Tűz volt a Capitoliumnál, lezárták és evakutálták a nyugati szárnyat

Meghalt Kriza Ákos

Meghalt Kriza Ákos