Miért veszélyes halogatni a digitalizációt? Cégvezetőként ezeket érdemes átgondolnia!
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Hét euró a sült kolbász, három a forralt bor.
Pozsonyban olcsóbban lehet elmerülni a karácsonyi vásári forgatagban, mint Budapesten – derül ki a Telex helyszíni riportjából.
A lap tudósítója szerint az italok ára így alakul:
Az ételeké pedig így:
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a budapesti vásárok között azért van, ahol ennél olcsóbban is lehet lángost kapni: a Városháza parkban például 2700 a sajtos-tejfölös, igaz, ez is drágább, mint a szlovák fővárosban.
A marhapöri 5000, a sajtos-tejfölös lángos 2700 forint a Városháza karácsonyi élményparkjában
A Vörösmarty téri karácsonyi vásárnál igyekeztek lejjebb szorítani az árakat, ez lett belőle. Van kürtőskalács, sült kolbász is, és a nagy attrakció: jégpálya, belépővel.
Borítóképünk illusztráció!
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Bővült azon fejlesztési lehetőségek köre, amelyekre a Demján Sándor Tőkeprogramban forrást igényelhetnek a vállalkozások.
Javult a vállalkozások alkupozíciója: az árak konszolidálódtak, a kockázati prémiumok csökkentek, van verseny. Érdemes élni a lehetőségekkel.
Már egyetlen, megfelelően kiválasztott MI-eszköz révén is jelentős hatékonyságnövekedést érhetnek el a kisebb cégek is.
Humorbonbont reggelizett a Fidesz frakcióvezetője.