szerző:
Győrffy Árpád
Tetszett a cikk?

Bejelentkezett Kína egyik legnagyobb mobilszolgáltatója az iPhone értékesítésére, megugorhat az Apple árfolyama az...

©

Bejelentkezett Kína egyik legnagyobb mobilszolgáltatója az iPhone értékesítésére, megugorhat az Apple árfolyama az Equilor mai CFD kereskedési tippjei szerint.

Apple - Long

Újra lábra kaphat az Apple árfolyama, tegnap ugyanis felröppent a hír, hogy a China Mobile bejelentkezett az iPhone kínai értékesítésére. 2009 óta Kínában csak a China Unicom-nál vásárolható meg az Apple készüléke. Az ország második legnagyobb szolgáltatója 200 milliós előfizetői bázissal rendelkezik, ami háromszor kisebb, mint a China Mobile ügyfélköre. Technikai alapon 380 dolláros támaszról visszapattant az árfolyam és elindult a 23,60 százalékos Fibonacci szint felé (400,076).

Spot: 388,79 Vétel: 384,00 Target: 399,00 Stop: 377,00

Dow Jones – Long

Felfelé lépeget az amerikai Dow Jones index, ezért long pozíciók felvételét ajánlják az Equilor elemzői. A befektetői szentimentet ezúttal az Olaszországból érkező fejlemények fűthetik: a vártnál hamarabb megalakulhat az új szakértői kormány, amelynek legfontosabb feladata az olasz államadósság leszorítása. A volatilitás viszont továbbra is relatíve magas, ezért a longokat kicsit lejjebbről indítanák az elemzők.

Spot: 12019 Vétel: 11780 Target: 12210 Stop: 11480

Szójabab - Long

Próbál visszatérni a hosszú távú bika trendvonal felé a szójabab árfolyama, de az átmenet közben ismét oldalazás alakulhat ki, aminek fényében a sáv alján kezdenék el a gyűjtögetést a szakértők. Az óvatosságra a rövidtávú csökkenő trendvonal miatt is szükség van, ami nyomás alatt tarthatja az instrumentumot. Az RSI indikátort kicsit lejjebb már több erősebb támasz szint is segíti.

Spot: 1191,75 Vétel: 1155,00 Target: 1220,00 Stop: 1115,00

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!