szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

George Clooney megválna a Comói-tó partján lévő villájától – tudta meg az olasz sajtó, mely szerint az amerikai színész a birtokot ostromló lesifotósoktól akar menekülni.

Nem tudni, mennyit kér Clooney a 18. századi villáért, amelyet tíz éve vásárolt Laglióban. Nincs hír arról sem, jelentkezett-e már vevő a tó partján álló Villa Oleandráért. Az olasz újságok csak abban biztosak, hogy a színész a lesifotósok miatt akar megválni "szeretett villájától".

Ahogy feltűnik ugyanis észak-olasz birtokán, a paparazzók megszállják a környéket. Reggeltől estig, sőt még éjszaka is készenlétben állnak a villa kapujánál, hátha lencsevégre tudják kapni Clooney-t és a nála tartózkodó hírességeket. Fotósok vannak a tavon is, bérelt hajókról figyelik a villát és a kertet.

A hírek szerint a színész barátnője, Stacy Kleiber vette rá Clooney-t a villa eladására.

"Nem hiszem, hogy mi lennénk a felelősök. Clooney közéleti személy, ráadásul újságíró fia, tudja, mivel jár a nyilvános szereplés. Mi csak a munkánkat végezzük, és kizárólag a villa területén kívül fotózunk. Ha túlzásba vinnénk és Clooney elköltözne, mi veszítenénk többet" – mondta Pier Paolo Ferrero olasz fotóriporter, aki 2004 óta fotózza a Villa Oleandra lakóját.

Ferrero elismerte: két héttel ezelőtt magára haragította a színészt, aki vízzel teli zacskót vágott hozzá.

A lapok szerint Clooney csak a villát hagyná el, de a Comói-tavat nem, a környéken további négy ingatlana van ugyanis.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!