Juhász Gábor
Juhász Gábor
Tetszett a cikk?

Sorra alapítja a szálloda- és ingatlancégeket a hotelbiznisz új sztárja, Szepesi Richárd.

Lassan nincs hét Szepesi Richárd nélkül: sorra érkeznek az információk az üzletember szállodai és ingatlanos terjeszkedéséről.  Akkor lett szélesebb körben ismert, amikor eladta el a hegyaljai  Andrássy hotelt Mészáros Lőrinc cégének, aztán sorra alapította a szállodavállalkozásokat, legutóbb pedig a szántódi Horthy-villa helyére szánt BalaLand néven luxuslakóparkot.

Most DHLG Invest Zrt. néven alapított céget az egyik vállalkozása, a szántódi történetben is szereplő, áprilisban indult Dreamland Holding Zrt., valamint Szepesi felesége, Kante Awa.  Ebben az új társaságban kisebbségi részvényes a Dreamland mellett Kante Awa. A valódi döntés az ő kezében lesz, neki ugyanis osztalékelsőbbséget és vétójogot biztosító elsőbbségi részvényei vannak. Mellette igazgatósági tag Szepesi és az egerszalóki szállodabizniszből ugyancsak ismert Bonnyai Péter. Mint korábban megírtuk: Kante Awa Nagy Róza korábbi jegybanki főigazgató lánya, aki Szepesihez hasonlóan jogász és gyakorlott vállalkozó, nyert már budapesti trafikot is, miközben a jegybankhoz tartozó Giró Elszámolásforgalmi  Zrt.-nél dolgozik. Az Egyesült Államokban is tanult Szepesi  44 éves korára a hotelszakma sikerembere lett:  Egerszalókról indult és 6 éve díjat kapott a Magyar Szállodaszövetségtől,  ő lett az Év szállodása az egerszalóki Shiraz és a felsőtárkányi Bambara hotelek vezetéséért. Szepesi jegyeztette be nyáron például a Grand Hotel Bohemia és a Grand Rock nevű szállodacégeket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Drágábbak lesznek a jövő évi autópálya-matricák

Drágábbak lesznek a jövő évi autópálya-matricák

Traffipaxozni szinte bárhol lehet, ezt igazolja ez a videó

Traffipaxozni szinte bárhol lehet, ezt igazolja ez a videó

Arizonában is hitelesítették Joe Biden győzelmét

Arizonában is hitelesítették Joe Biden győzelmét