szerző:
hvg.hu

A stadionépítés miatt nincs pénz játékosra, de még az sem világos, ki nyilatkozhat a stadionépítési haváriáról.

Nemrég megírtuk, hogy a 22-es csapdájában látszik vergődni Szigetszentmiklós, ahol a felcsútihoz hasonló méretű stadion épül, a csapatot viszont az építkezés költségei miatt a megye1-től is visszaléptették.

A cikkben az Mfornak nyilatkozó Potocki Tamást idéztük, aki a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Körének (SzTK) ügyvezetőjeként nyilatkozott. Lapunkhoz eljutatott közleményében Gazdag Tamás azt állítja, Potoczki nem ügyvezetője az SzTK-nak; az egyesületnek csak elnöke van, jelesül Becz Péter, aki a helyi önkormányzat Gazdasági Bizottságának vezetője.

Potoczki Tamás pedig a SZTK Futball Kft. volt ügyvezetője, a cég ugyanis január 11-e óta felszámolás alatt áll, emiatt nem is volt illetékes arra, hogy nyilatkozzon. Gazdag elmondta: "A Szigethalom SC elnöke (édesapám) teljes körű megbízásával rendelkezem, így mindenhol a Szigethalom SC elnökeként aposztrofálnak. Itthonról írok, ahol nincs még beállítva az egyesület e-mail-címe, de a jövő héten elérhető leszek azon is."

Gazdag szerint pályázatokkal kívánják rendezni a klub anyagi helyzetét, és vállalják, hogy a csapat a lehető legrövidebb időn belül visszakerül az NB-be, évente egy-egy osztállyal jutva feljebb.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!